Voorwaarden

Uit het oog, maar niet uit het hart? Laat ZoeKit voor u zoeken. Een hobby is uitgegroeid tot een service die mensen kan herenigen. Een zoekactie naar familie of vriend was nog nooit zo eenvoudig. Lees de voorwaarden en vul vandaag nog het zoekformulier in.

ZoeKit is betrouwbaar, discreet en zeer voordelig. Het kost u slechts *vanaf €75,- bij een geslaagde zoekactie. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- Mocht een zoekactie onverhoopt niet succesvol verlopen dan zijn er geen verdere kosten aan verbonden. Restitutie van het startbedrag is niet mogelijk. Deze aanbetaling verzekert u ervan dat de opdracht in behandeling genomen wordt, lees de uitsluitingen. 90% van alle door ZoeKit opgeloste zoektochten gaan de €75,- niet te boven. Er is altijd nader overleg mogelijk voorafgaand aan de definitieve afspraken.
* Geen enkele zoektocht is hetzelfde. Het is een ‘vanaf’ prijs van €75,- voor een afgeronde zoektocht. Voor het opsporen van meerdere personen voor bijvoorbeeld een reünie zijn andere afspraken mogelijk. Ook biedt ZoeKit hulp bij stamboomonderzoek.
ZoeKit behoudt zich het recht voor om opdrachten te weigeren of terug te geven. Mocht tijdens het onderzoek blijken dat een persoon om begrijpelijke redenen (denk aan veiligheid en/of stalking) niet gevonden wil worden door de opdrachtgever, vindt er geen restitutie plaats en wordt de opdracht niet afgerond. Mocht tijdens onderzoek blijken dat de gezochte persoon reeds is overleden geldt dat, hoe vervelend ook, dit als geslaagde afgeronde zoektocht.

In drie stappen:

  1.  Vul het zoekformulier in. Na verzending ontvangt u informatie hoe u het inschrijfgeld kunt overmaken.
  2. Nadat €25,- is bijgeschreven ontvangt u een bevestiging e-mail en worden concrete afspraken vastgelegd.
  3. Zodra ZoeKit.net uw gewenste informatie heeft , wordt u verzocht de resterende som over te maken, zodra dit is ontvangen, wordt de informatie aan u verzonden.